Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Un sarut exotic" by Amanda Quick # Book PDF Kindle ePub Free

Un sarut exotic

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Un sarut exotic
  • Author : Amanda Quick
  • Release Date : January 18, 2017
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2860 KB

Description

Amy Slater È™i-a găsit în sfârÈ™it vocaÈ›ia când cărÈ›ile pe care le scrie încep să aibă succes. TotuÈ™i, viaÈ›a ei personală a suferit o lovitură puternică în urmă cu opt luni È™i de atunci a preferat să păstreze distanÈ›a față de bărbaÈ›i. ÃŽnsă Jed Glaze pare numai potrivit în rolul de excelent prieten – este o companie plăcută la întoarcerea din misterioasele lui deplasări È™i nu are nici o pretenÈ›ie de a depăși limitele personale impuse de ea. ÃŽnsă într-o noapte, după o absență îndelungată, Jed apare rănit, având nevoie de ajutorul lui Amy – È™i brusc, acest bărbat care o intrigă È™i o atrage irezistibil devine mult mai mult decât „doar un prieten”.
Acum este vremea ca amândoi să lase rănile să se vindece, iar câteva nopÈ›i pline de pasiune par să fie leacul perfect. ÃŽnsă împărtășirea secretelor pe care le ascunde fiecare dintre ei pare să fie un lucru È™i dificil, È™i periculos. ÃŽntr-o mică vacanță pe care È™i-o oferă pe insula paradiziacă unde se află casa părinÈ›ilor ei, Amy È™i Jed vor încerca să lămurească misterul unei morÈ›i care i-a bântuit nopÈ›ile lui Amy – È™i să descâlcească iÈ›ele unei afaceri care le pune amândurora în pericol viaÈ›a.
Dar în final, cel mai important lucru este că reușesc să se convingă cât de surprinzătoare și perfectă poate fi potrivirea dintre două inimi aparent nepotrivite.


Ebook Download "Un sarut exotic" PDF ePub Kindle